Afvallen met deze tien superfoods

Afvallen met superfood

Afvallen met superfood

 

 

Afvallen met superfoods

Sneller afvallen met behulp van superfood kan! Er zijn wel meer dan tien superfoods die helpen met afslanken.
Superfoods mogen niet ontbreken als je op een gezonde manier wilt afvallen, deze superfoods zul je wel regelmatig aan je dieet toe moeten voegen.
Je moet er wel rekening mee houden dat superfood geen wondermiddel is maar enkel een toevoeging welke vetverbranding en spijsvertering stimuleert.
Je zal er wel wat voor moeten doen om af te vallen wil je echt afvallen. Als je deze richtlijnen aanhoud kun je ook zonder superfood afvallen, met superfood zul je echter wel meer resultaat halen als het om gewichtsafname gaat:

  • Eet gevarieerd en vers
  • Voorkom ongezonde suikers (zoals in frisdranken/sappen/snoep)
  • Bewegen is belangrijk probeer iedere dag MINIMAAL een half uur-/ uur intensief te bewegen
  • Eet niet te veel onverzadigde vetten (chips/boter)
  • Drink voldoende, een richtlijn is één liter water per 30KG lichaamsgewicht per dag (buiten andere dranken)
  • Ga je sporten? Drink van te voren sterke koffie met suiker om vetverbranding te stimuleren

Superfoods om af te vallen

Stimuleer vetverbranding met deze “power-foods”
De eerste superfood die je helpt met afvallen is citroen, citroen is een super goede vrucht die jou helpt om gewicht kwijt te raken, de citroen reinigt je lichaam en zit vol met vitamines, je kan citroen in je water doen maar ook in salades of over vis.
De tweede superfood is quina, quina komt uit zuid Amerika, deze zaden kunnen op talloze manieren gegeten worden, zo kan je het als avondeten gebruiken of als ontbijt bijv bij het ontbijt kan je quina toevoegen aan je yoghurt met vruchten quina is ontzettend voedzaam en is goed voor je er zit ontzettend veel goede voedingstoffen in.
De derde superfood is avocado, de avocado is een van de meest voedzame groente die we kennen het zit boordevol met goede voedingswaarde, de avocado zorgt er ook voor dat je snel een vol gevoel hebt, avocado kan je eten bij salades, brood rijst etc.
De vierde superfood is knoflook, knoflook ruikt misschien niet heel fris maar is een goede superfood om gewicht mee kwijt te raken knoflook bevat naast vitaminen ook allicine, dit bevordert het afvallen enorm, daarom is het ook raadzaam om knoflook regelmatig toevoegen aan je maaltijd.
De vijfde superfood is broccoli, broccoli heeft veel goede eigenschappen, het helpt tegen astma en het kan kanker voorkomen, broccoli heeft ook een positieve uitwerking op mensen die graag af willen vallen, omdat deze groente vol met vezels zit geven deze je juist snel een vol gevoel, broccoli helpt ook met de verbranding van vet, daarom eet regelmatig broccoli als je verantwoord wilt afvallen.
De zesde superfood is de acai-bes, de acai bes is een van de meest bekende superfoods, deze bessen komen uit het amazone gebied deze best helpt je met afvallen deze superfood is ook in de meeste supermarkten verkrijgbaar.
De zevende superfood is spinazie, als je naar de tekenfilm popeye kijkt zie je dat popeye na het consumeren van spinazie de spieren groter worden in werkelijkheid is dat ook zo spinazie zorgt er namelijk voor dat het je spieren opbouwt ook geeft spinazie je een verzadigd gevoel, ook zitten er in de spinazie talloze vitamines en mineralen.
De achtste superfood is kokos, kokos is een superfood die te weinig gegeten word door de mensen, kokos bevat vezels die goed zijn voor je darmen, kokos bevat ook verschillende vitaminen die je lichaam nodig hebt.
De negende superfood zijn bosbessen uit verschillende onderzoeken blijkt dat bosbessen kunnen helpen met afvallen, vooral de buikvet kan je aanzienlijk verminderen als je regelmatig bosbessen eet, bosbessen hebben veel positieve eigenschappen, eet dus meerdere keren bosbessen per week.
De tiende superfood is natuurlijk de beroemde goji bes, de goji bes komt uit Azië en is een echte powerfood, deze bes zorgt ervoor dat je een mooie huid krijgt en zorgt ook voor een goede nachtrust, de goji bes heeft ook een positieve werking op je lever en nieren daarom is deze superfood een goed ont giftiger die je heel goed helpt bij afvallen.

Afvallen met deze tien superfoods
5 100% 1 beoordelingen