Arborvitae Thuja plicata essentiële olie

Met de  natuurlijke behouden eigenschappen, essentiële olie van de inheemse Canadese Arborvitae boom (Reuzenlevensboom) fungeert als een krachtige reinigende en zuiverende middel, terwijl het verstrekken van een warme, aardse aroma.


Beschrijving Bekend als de “boom van het leven,” Arborvitae is majestueus in grootte en overvloedig in unieke voordelen. Arborvitae essentiële olie is geconcentreerd in tropolones, zoals hinokitiol, waarbij een groep van chemische verbindingen die beschermt tegen het milieu en het seizoensgebonden bedreigingen en hebben krachtige zuiverende eigenschappen . Deze verbindingen dragen ook bij aan Arborvitae natuurlijke insectenwerende eigenschappen. Thujic zuur, een tropolon in Arborvitae, werd onderzocht op zijn vermogen om te beschermen tegen gemeenschappelijke bedreigingen in het milieu. Inheems in Canada, werden alle delen van de levensboom op grote schaal gebruikt door indianen voor de voordelen voor de gezondheid en voor het bouwen van schepen, totempalen, manden, en kleding. Vanwege zijn natuurlijke behoud van eigenschappen, Arborvitae voorkomt hout rotten, waardoor het populair is in houtbewerking en voor het behoud van de natuurlijke houten oppervlakken.
Toepassingen Voeg een paar druppels in een spuitfles met water en spuit het op oppervlakken of op handen te beschermen tegen bedreigingen voor het milieu. Toepassen op polsen en enkels tijdens het wandelen. Diffuse om de lucht te zuiveren en om insecten in het huis af te weren. Meng 4 druppels levensboom etherische olie en 2 druppels citroen essentiële olie voor een natuurlijke hout conserveermiddel en om te polijsten. Gebruik tijdens de meditatie voor een gevoel van rust en kalmte. Gebruiksaanwijzingen Diffusion: Gebruik 3-4 druppels in de diffuser van uw keuze. Lokaal gebruik: Breng 1-2 druppels op de gewenste omgeving. Verdun met doTERRA gefractioneerde kokosolie aan een gevoeligheid van de huid te minimaliseren. waarschuwingen Mogelijke gevoeligheid van de huid. Buiten het bereik van kinderen. Als je zwanger bent, borstvoeding geeft of onder de zorg van een arts zijn, raadpleeg uw arts. contact met de ogen, innerlijke oren en kwetsbare gebieden te vermijden.

 

Arborvitae Thuja plicata
rimary Voordelen Beschermt tegen milieu- en seizoensgebonden bedreigingen Krachtige reinigende en zuiverende middel Natuurlijke muggenspray en verduurzaming van hout aromatische Beschrijving Woody, warme, aardse Collection Method Stoomdestillatie Plant Part Hout hoofdbestanddelen Methyl thujate, methyl myrtenate, α-terpineo

Arborvitae Thuja plicata essentiële olie
Beoordeel deze pagina