basilicum olie

Basilicum Ocimum basilicum

De pittige, maar toch kruiden aard van Basilicum maakt het een veelzijdige olie die kan worden gebruikt om de scherpstelling en alertheid te bevorderen of om een ​​beetje extra smaak toe te voegen tijdens het koken.

 

Beschrijving Basilicum heeft een warme, kruidige, aroma bekend om angstige gevoelens te verminderen. Basilicum biedt veel voordelen voor zowel de geest en het lichaam als gevolg van het hoge gehalte aan linalool, waardoor het een ideale toepassing is om te helpen gevoelens van spanning te verminderen wanneer toegepast word op de achterkant van de nek. Basilicum wordt vaak gebruikt in de keuken voor een verse kruiden smaak aan vlees, pasta’s en entrée gerechten, en het helpt ook het koelen van de huid. Wanneer je het in een diffuser gebruikt bevordert het de focus en geeft het een stress verlichtend ervaring.

 

 

Toepassingen

Diffuse om een ​​gevoel van aandacht te bevorderen tijdens het studeren of lezen.

Massage met wintergroen en vervoerder olie op de achterkant van de nek voor een stress verlichten ervaring.

Neem een ​​druppel intern naar rustgevende ondersteuning tijdens de menstruele cyclus te bieden. *

Voeg toe aan uw favoriete Italiaanse gerechten voor een verfrissende smaak.

 

Gebruiksaanwijzingen

Diffusion: Gebruik 3-4 druppels in de diffuser van uw keuze.

Inwendig gebruik: Verdun één druppel in 4 fl. oz. vloeistof.

Lokaal gebruik: Breng 1-2 druppels op de gewenste omgeving. Verdun met doTERRA gefractioneerde kokosolie aan een gevoeligheid van de huid te minimaliseren.

 

waarschuwingen

Mogelijke gevoeligheid van de huid. Buiten het bereik van kinderen. Als je zwanger bent, borstvoeding geeft of onder de zorg van een arts zijn, raadpleeg uw arts. contact met de ogen, innerlijke oren en kwetsbare gebieden te vermijden.

 

Here is a collection of places you can buy bitcoin online right now.

basilicum olie
Beoordeel deze pagina