bergamot olie

Bergamot: Citrus Bergamot

Met  de kalmerende en uplifting bergamot vaardigheden om angstige gevoelens te kunnen verdrijven en tegelijkertijd de huid te reinigen en te zuiveren

beschrijving

Bergamot is de meest delicate van citrus planten, het vereist een specifieke klimaat en bodem om te gedijen. Italianen hebben het al jarenlang gebruikt om stress te verlichten en de huid te kalmeren en verjongen. In Griekenland worden de onrijpe vruchten gebruikt in desserts, het wordt gegeten van een lepel voor het dessert of koffie. Bergamot is uniek onder de citrus oliën voor het vermogen ,waardoor het ideaal is om te helpen met angstige en verdrietige gevoelens.

Toepassingen Diffunderen in de klas, op het werk of thuis bij stress of spanning . Breng het aan op de huid tijdens het douchen en adem diep om haar kalmerende aroma te ervaren terwijl u geniet van zijn zuiverende voordelen voor de huid. Verander regelmatig thee Earl Grey met de toevoeging van Bergamot. Breng aan op de voeten voor het slapen gaan of te gebruiken met doTERRA gefractioneerde kokosolie voor een rustgevende en ontspannende massage. Voeg 1-2 druppels aan uw DIY huidverzorging reinigingsmiddel.

Gebruiksaanwijzingen

Diffusion: Gebruik 3-4 druppels in de diffuser van uw keuze.

Inwendig gebruik: Verdun één druppel in 4 fl. oz. vloeistof.

Lokaal gebruik: Breng 1-2 druppels op de gewenste omgeving. Verdun met doTERRA gefractioneerde kokosolie aan een gevoeligheid van de huid te minimaliseren.

 

waarschuwingen

Mogelijke gevoeligheid van de huid. Buiten het bereik van kinderen houden. Als je zwanger bent, borstvoeding geeft of onder de zorg van een arts zijn, raadpleeg uw arts. Vermijd contact met de ogen, innerlijke oren en kwetsbare gebieden, Vermijd zonlicht of UV-stralen tot 12 uur na het aanbrengen van het product

 

bergamot olie
Beoordeel deze pagina