clarycalm

ClaryCalm® maand mix voor vrouwen

Zoals melange die is ontworpen om een ​​kalmerend effect te bieden tijdens de menstruele cyclus van de vrouw, ClaryCalm biedt koeling effecten voor de huid en in evenwicht te brengen emoties.

beschrijving ClaryCalm is een melange van etherische oliën die een rustgevend en kalmerend effect tijdens de menstruele cyclus van een vrouw biedt. Een actuele mix van Clary Sage, lavendel, bergamot, Romeinse kamille, cederhout, ylang ylang, geranium, venkel, wortel zaad, Palma Rosa en Vitex, ClaryCalm zorgen voor een verkoelend effect op de huid en helpt met de balans van emoties.

toepassingen Tijdens je menstruele cyclus, van toepassing op de buik van een verzachtende en kalmerende massage te ervaren. Tijdens momenten van warmte, van toepassing op de huid voor een koeling, verzachtend effect. Diffuse voor een rustgevende geur die helpt kalmeren verhoogde emoties.

Gebruiksaanwijzing

Lokaal gebruik: Breng lokaal aan de achterkant van de nek, , en de bodem van de voeten. Verdun met doTERRA gefractioneerde kokosolie aan een gevoeligheid van de huid te minimaliseren.

 

waarschuwingen

Mogelijke gevoeligheid van de huid. Buiten het bereik van kinderen. Als je zwanger bent, borstvoeding geeft of onder de zorg van een arts zijn, raadpleeg uw arts. contact met de ogen, innerlijke oren en kwetsbare gebieden te vermijden.

 

Belangrijkste voordelen: Biedt een verzachtende en kalmerende werking tijdens de menstruele cyclus van een vrouw De rustgevende geur helpt om te kalmeren en de balans van de emoties. Helpt de stemming in de loop van de maand

 

ingrediënten

Clary Sage Flower, Bloem van de lavendel, Bergamot Peel, Romeinse Kamille Bloem, Cederhout Wood, Ylang Ylang Bloem, Geranium plant, venkel, Wortel Seed, Palma Rosa Herb en Vitex Leaf / Berry essentiële oliën.

 

 

 

aromatische Beschrijving

Bloemen, kruiden, naaldhout

clarycalm
Beoordeel deze pagina