dadels

dadels
dadels zijn een lekkere snack en zijn lekker en gezond.
dadels zijn in ieder supermarkt verkrijgbaar, dadel is een vrucht van de dadelpalm die groeit in noord Afrika.
dadels werken ook tegen diarree dadels eten helpt voornamelijk tegen borstkanker, darmkanker, prostaatkanker, endeldarmkanker, alsvleesklierkankern longkanker.

Dadels kan preventief als medicijn gebruikt worden je hebt verschillende ziektes waar een dadel preventief werkt onder andere:
dadels bevatten zeaxanthine dat kan blindheid voorkomen.
ook werkt het goed tegen consipatie omdat er in dadels veel vezels zitten.
ook werken dadels goed tegen kanker door de vezels en tannine en vitaminen.
deze vrucht werkt ook goed tegen diarree omdat deze vrucht veel kalium bevat.
dadels zijn een gezonde snack en is een ideale vrucht om mee aan te sterken.

dadels zijn plakkerig als ze niet goed verpakt heb je de kans dat verschillende stoffen aan blijven vastkleven als je dadels gaat eten was ze dan van te voren goed af, dadels kan je weken in water, als j de dadels weekt dan kun je ze beter in gerechten verwerken.
je kan er bijvoorbeeld zoete pasta van maken die je kunt gebruiken als zoete vervanger in een cake of je maakt er een toetje zoet van.
ook kan je dadels gebruiken in salades, dadels kan je goed mengen met amandelen walnoten en het is ook lekker bij roomkaas ook zijn dadels uitstekend voor in je muesli gerechten dadels kan je als vervanger van suiker in je muesli doen ook kan je dadels mixen met kokos, granen en natuurlijk lekkere chocolade hiermee heb je een zoete vulling voor je cake, taart, je kan deze mix ook gebruiken als broodbeleg.

dadels
Beoordeel deze pagina

Geef een reactie