Etherische olie verdienmodel

Etherische olie

Etherische olie

(Financieel) gezonder met het Etherische olie verdienmodel:

(Etherische) Essentiële olie ondersteunen geestelijk en lichamelijke gezondheid. Ideaal voor aromatherapie, gezondheid ondersteunende formules, recepten en ook massages.
Bestellen als klant kan altijd maar als je je nu inschrijft en een kortingsaccount opent a 25 euro krijg jij je eigen webshop op de officiële distributie website plus 25% korting op alle producten!

Ons top merk staat bekend om zijn 100% natuurlijke oliën die zo sterk zijn dat slechts 1 druppeltje olie een glas water omtovert in biologische limonade of van je woonkamer een therapeutische geurbeleving maakt <3

Zo zijn er vele varianten die allen een eigen invloed hebben op lichaam en geest. Denk aan concentratie, nervositeit, hormoonhuishouding maar ook spierpijn en vermoeidheid.
Wist je dat etherische oliën van oudsher zelfs in de bijbel staan beschreven en dat in de tijd van de Egyptische farao’s etherische olie duurder was dan goud?

Etherisch olie is in tegenstelling tot bijvoorbeeld de toch wel hoax “superfood” al vele duizenden jaren een toegevoegde waarde voor de welzijn van mens en dier!
Om terug te komen op het verdienmodel:
Als je ingeschreven bent als verkoper kun je de bijzondere olie van ons promoten.
Mensen in je omgeving zullen ongetwijfeld net zo enthousiast zijn en ook olie willen bestellen.

Besteld iemand via jouw eigen webshop (die je gratis krijgt)? Dan ontvang jij maar liefst 25% van iedere bestelling!
Maar beter nog is als mensen zich ook inschrijven als verkoper onder jou, zo ontvang je een percentage van alle bestellingen tot wel 7 niveau’s onder jou.
Heb je 3 mensen onder je ingeschreven? Dan ontvang je elke maand al zo’n €50 zonder daarvoor wat te hoeven doen. Zijn dit er 9 krijg jij elke maand al snel op €250 en bij 27 mensen maar liefst 1500 euro.
Omdat Essentiele olie hard in opkomst is zijn de mogelijkheden groot en inkomens van duizenden euro’s per maand zeer reëel!
Wil jij je inschrijven? Neem gerust contact op en we helpen je direct op weg. Wil je eerst kennismaken met onze essentiële oliën? We geven ook gratis workshops 🙂

Bestellen kan op in de webshop

Etherische olie verdienmodel
4.4 87.69% 13 beoordelingen