Groene smoothie en superfood smoothie recepten (BONUS)

Misschien zijn smoothies wel het meest populaire gezonde “voedsel” van dit moment. Natuurlijk zijn superfoods en paleo recepten ook een rage maar de voedingswaarde en toegevoegde waarde is hierbij discutabel onder de mensen. Smoothies zijn echter onomstreden omdat veel smoothies slechts bestaan uit “normale” groente en fruit welke merendeel van de bevolking regelmatig al eet. Denk hierbij aan bananen, kiwi’s, appels, komkommer, sla en ga zo maar door.

Lekkere smoothies

Allemaal leuk en aardig dat konijnenvoer denken veel mensen maar da is begrijpelijk, het valt immers ook niet mee om een drankje te maken met alleen maar gezonde ingrediënten welke nog lekker smaakt bovendien. De oplossing is een smoothie receptenbook welke mensen als positief en lekker beoordelen. Zo doende zijn wij uitgekomen op een smoothierecepten verzameling welke als zeer lekker word ervaren en welke ook nog eens leuke bonussen bevat voor een zachte prijs.
Zo krijgt u bij de aanschaf van het smoothiereceptenboek maar liefst 4 bonussen waaronder 10 superfood smoothie recepten, 75 fruit smoothie recepten, 21 Paleo Recepten en een smoothie dieet schema. Dit allemaal voor de zelfde vaste prijs van €27,-, wilt u geen bonussen en gemakkelijk receptenboek met harde kaft? U kunt ook alleen het E-book downloaden zonder extra’s, dit kost u slechts €17.-. Bent u niet tevreden over uw aankoop? Binnen 30 dagen kunt u uw aankoop retour zenden en zult u uw aanschafprijs volledig retour krijgen!

Bestel hier het smoothie receptenboek

Nog meer online superfood recepten en smoothie recepten (gratis)

Op onze website http://www.superfoodz.info vind u regelmatig nieuwe en verrassende recepten welke u gratis kunt uitproberen. Zo proberen wij dagelijks superfood recepten te plaatsen  en natuurlijk zijn we ook niet de vegetarische superfood recepten vergeten. Naast superfoods recepten staan er ook diverse smoothie recepten op de website, weet je niet goed wat een smoothie is? Lees dan: Wat is een smoothie.

Superfood bestellen? Superfood kopen kan via onze webshop.

Groene smoothie en superfood smoothie recepten (BONUS)
Beoordeel deze pagina

Geef een reactie