vis olie

omega 3

 

Wat is visolie?

Visolie capsules bevatten omega-3 meervoudig onverzadigde vetzuren. Omega-3 polyonverzadigde vetzuren in oliën uit bepaalde soorten vis, groenten en andere plantaardige bronnen. Deze vetzuren worden niet door het lichaam gemaakt en moeten in het dieet worden verteerd. Omega-3 meervoudig onverzadigde vetzuren werken door het verlagen van de productie van triglyceriden in het lichaam. Hoge niveau van triglyceriden kan leiden tot coronaire hartziekte, hart-en vaatziekten en beroerte.

Visolie worden gebruikt in combinatie met dieet en lichaamsbeweging lagere triglyceride niveaus in het bloed te helpen.

belangrijke informatie
Neem Visolie precies zoals aangegeven op het etiket, of zoals voorgeschreven door uw arts. Neem het niet in grotere hoeveelheden of langer dan aanbevolen.

Slik de visolie capsule geheel. Niet doorboren of open de capsule.

Visolie is slechts een deel van een compleet programma van de behandeling die ook voeding, lichaamsbeweging en gewicht onder controle. Volg uw dieet, medicatie en oefeningen zeer nauw.

PCSK9 Remmers: een nieuwe klasse van Cholesterol BustersEr kunnen andere geneesmiddelen die kunnen interageren met visolie. Vertel uw arts over alle medicijnen die u gebruikt. Dit omvat voorschrijven, over-the-counter, vitaminen en plantaardige producten. Heeft een nieuw medicijn niet starten zonder uw arts te vertellen.

Stop het gebruik van visolie en krijg dringende medische hulp als u denkt dat u te veel medicijn hebben gebruikt, of als u een van deze symptomen van een allergische reactie: netelroos; ademhalingsproblemen; zwelling van uw gezicht, lippen, tong of keel.

Voordat u dit geneesmiddel
Gebruik geen visolie als u allergisch bent van vissen of sojabonen zijn.

Vraag uw arts of apotheker over het gebruik van dit geneesmiddel als u:

diabetes;
leverziekte;
een pancreas stoornis;
traag werkende schildklier;
als je drinkt meer dan 2 alcoholische dranken per dag.

FDA zwangerschap categorie C. Het is niet bekend of visolie een ongeboren baby schaden. Vertel uw arts als u zwanger bent of van plan bent zwanger te worden tijdens het gebruik van visolie. Het is niet bekend of omega-3 meervoudig onverzadigde vetzuren in de moedermelk of als dit een zogende baby kan schaden. Heeft Visolie niet zonder uw arts te vertellen als u borstvoeding geeft een baby. Heeft deze medicatie voor iedereen niet geven onder de 18 jaar oud.

Visolie bijwerkingen
dringende medische hulp als u een van deze symptomen van een allergische reactie op visolie: netelroos; ademhalingsproblemen; zwelling van uw gezicht, lippen, tong of keel. Stop het gebruik van visolie en bel uw arts onmiddellijk als u een van deze ernstige bijwerkingen:

koorts, koude rillingen, spierpijn, griepachtige symptomen;
pijn op de borst; of
onregelmatige hartslag.
Minder ernstige Visolie bijwerkingen kunnen zijn:

rugpijn;
ongebruikelijke of onaangename smaak in je mond;
maagklachten, boeren; of
milde huiduitslag.

Welke andere drugs zullen beïnvloeden visolie?
Vertel uw arts over alle andere geneesmiddelen die u gebruikt, met name:

oestrogenen (de pil of hormoonvervangende);
een bloedverdunner zoals warfarine (Coumadin, Jantoven);
een bètablokker zoals atenolol (Tenormin, Tenoretic), carvedilol (Coreg), labetalol (Normodyne, Trandate), metoprolol (Dutoprol, Lopressor, Toprol), nadolol (Corgard), propranolol (Inderal, Innopran), sotalol (Betapace) , en anderen; of
een diureticum (water pil), zoals chloorthiazide (Diuril), hydrochloorthiazide (HydroDIURIL, Microzide), chlorthalidone (Hygroton, Thalitone), indapamide (Lozol), metolazone (Mykrox, Zaroxolyn), en anderen.
Deze lijst is niet compleet en andere geneesmiddelen kunnen interageren met visolie. Vertel uw arts over alle medicijnen die u gebruikt. Dit omvat voorschrijven, over-the-counter, vitaminen en plantaardige producten. Heeft een nieuw medicijn niet starten zonder uw arts te vertellen.

 

vis olie
Beoordeel deze pagina

Geef een reactie